Bugges Kiropraktik

Bugges Kiropraktik: Din kiropraktor i Täby

Hälsoråd

En sak som försämrats under de senaste 30 åren i EUROPA och USA är ökningen av typ 2 diabetes, och därmed förekommande följdsjukdommar. Livsmedelsindustrin har varit mycket framgångsrik, och ökat sin försäljning.

Tyvärr har det orsakat en nämast epedemisk övervikt, och bästa sätet att motverka den effekten på det individuella planet är att dra ner på socker och processad mat, om man redan fått svårt att hålla vikten, så är det mest effektiva att äta en lågkolhydrat kost med en hög andel naturligt mättade fetter. Det visar ett antal vetenskapliga undersökningar.

Forskningen visar också att typ2 diabetes är en reversibel sjudom. en populär metod är att kombinera LCHF med 16 - 8 fasta, vilket i almänhet att man hoppar över frukost, och i stället bara dricker te/kaffe utan socker eller annat till, och sedan äter lunch som första måltid, och sedan en andra måltid inom 8 timmar. Det har visat sig ge snabba resultat för många. Naturligtvis kan andra metoder användas och var och en måste välja en metod som passar en själv.

 

   Läs gärna:http:  //www.nutritionjrnl.com/article/S0899-9007(14)00332-3/fulltext